Cápák között 1. évad teljes sorozat online

Cápák között 1. évad teljes sorozat online

A sorozat eredeti címe: Cápák között 1. évad teljes sorozat online változat

Cápák között 1. évad tartalom

A Cápák között című műsor egy izgalmas reality show, amelyben üzleti vállalkozók és befektetők, találkoznak kezdő vállalkozókkal, akik ötleteikkel próbálják megnyerni a cápák támogatását. Az első évadban a legnagyobb szakértelemmel rendelkező „cápák” álltak szemben az ambiciózus vállalkozókkal, akik mindenáron meg akarták győzni őket arról, hogy érdemes befektetniük az ötletükbe vagy vállalkozásukba.

A műsor minden epizódja egy újabb kihívást hozott mind a vállalkozók, mind pedig a cápák számára. A vállalkozóknak rövid idő alatt kellett bemutatniuk az ötletüket, és meg kell győzniük a cápákat arról, hogy érdemes befektetniük. A cápák pedig keményen tárgyaltak, feltették a kérdéseiket, és megfontolták, hogy melyik befektetés lenne a legmegfelelőbb a számukra.

A Cápák között 1. évada izgalmas és inspiráló pillanatokkal szolgált mind a vállalkozók, mind pedig a nézők számára, és megmutatta, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézniük azoknak, akik az üzleti világban szeretnének sikeresek lenni.

Cápák között 1. évad 1-3. rész online magyarul beszélő változata

Cápák között 1. évad 4-6. rész online magyarul beszélő változata

Cápák között 1. évad – stáblista

  • Balogh Levente
  • Fehér Gyula
  • Balogh Péter
  • Apró Anna
  • Moldován András