Mesterjátszma teljes film online

Mesterjátszma teljes film online

A film eredeti címe: Mesterjátszma teljes film magyarul online
Magyar pszichothriller, 90 perc, 2023

Mesterjátszma – online film tartalom

Stefan Zweig Sakknovellájának adaptációjában István (Váradi Gergely) és Márta (Varga-Járó Sára) az utolsó menekültvonattal szeretné elhagyni az országot. Velük együtt az egyház ereklyéi is a határ felé tartanak, miközben B (Hajduk Károly), a katolikus pap, kínpadra kényszerül, hogy az emberek hatalma elérje célját. A szereplők sorsai a vonaton egy sorsdöntő sakkjátszma közepette keresztezik egymást, ahol nemcsak a kincsek sorsa, hanem a szerelmesek élete is a tét. Tóth Barnabás régóta várt adaptációja meglepő fordulatokkal teli pszichothriller, amilyet a nézők még soha nem láthattak magyar rendezőtől.

Most megtekinthető a Mesterjátszma teljes film magyarul online változata.

Stefan Zweig Sakknovellájának szabad adaptációjában Márta (Varga-Járó Sára) és István (Váradi Gergely) az utolsó menekültvonattal próbálja elhagyni az országot. A fiatal pár mellett az egyház ereklyéi is a határ felé tartanak, melynek útját B-ből (Hajduk Károly), a katolikus papból a hatalom emberei kínzással próbálják kiszedni. A szereplők történetei a vonaton egy mindent eldöntő sakkjátszma során keresztezik egymást, melyen már nemcsak a kincsek sorsa, de a szerelmesek élete is a tét.
Tóth Barnabás régóta várt adaptációja olyan váratlan fordulatokkal teli pszichothriller, amilyet a nézők magyar rendezőtől eddig még nem láthattak.

Bemutató dátuma: 2023. november 9.
Forgalmazó: JUNO11 Pictures

Mesterjátszma teljes film magyarul stáblista

Szereplők

Varga-Járó Sára (Márta)
Váradi Gergely (István)
Hajduk Károly (B)
Mácsai Pál (Czentovics Sándor)
Péterfy Bori (Piros)
Szirtes Ági (Mama)
Váry Károly (Papa)
David Yengibarian (Vasutas)
Orbán Levente (Nyurga)
Dóra Béla (Trigorin)

Alkotók

Rendező: Tóth Barnabás
Író: Stefan Zweig
Forgatókönyvírók: Tóth Barnabás, Fonyódi Tibor
Zene: Keresztes Gábor
Operatőr: Másik Szőke András
Producer: Szurmay János, Szabó Máté