Star Wars: A Rossz Osztag 1. évad teljes sorozat magyarul

Star Wars: A Rossz Osztag 1. évad teljes sorozat magyarul

A film eredeti címe: Star Wars: A Rossz Osztag 1. évad teljes sorozat online változat
Amerikai animációs sorozat, 2021.

Star Wars: A Rossz Osztag 1. évad tartalom

A Star Wars: A Rossz Osztag (Star Wars: The Bad Batch) egy amerikai 3D-s számítógépes animációs sorozat, ami 2021-től került adásba. A sorozatot a Lucasfilm Animation Ltd. és a szingapúri részlegük, valamint a CGCG Inc. készítette. Az Egyesült Államokban először 2021. május 4-én sugározták a Disney+ platformon. Ez az ötödik kánon animációs sorozat a Csillagok háborúja franchise-ban, közvetlenül a Klónok háborúja eseményei után játszódik. A sorozatot Brad Rau és Jennifer Corbett készítette Dave Filoni felügyelete mellett, aki többek között olyan sorozatokban és filmekben vett részt a készítőként, mint a Mandalóri, a Klónok háborúja, az Avatár – Aang legendája, a Lázadók, az Ellenállás és A sors erői. A sorozat első évadát Magyarországon 2022. június 14-én mutatták be.

A történet a 99-es Klónerő elit és kísérleti katonáit követi nyomon, akiknek egyedülálló képességeik vannak. A klónháborúk után egy gyorsan változó galaxisban próbálnak eligazodni. A Rossz Osztag tagjai rendkívül hatékony katonák és félelmetes ellenfelek.

Star Wars: A Rossz Osztag 1. évad 1. rész online magyarul beszélő változata

Cselekmény

Az első jelenetben egy Jedi segítséget kér, aki nem más, mint a Star Wars: Lázadók sorozatból ismert Kanan, még padawan korában. Miután sikeresen visszaveri a droidok támadását, a klón katonák hirtelen megkapják a jól ismert 66-os parancsot, és erővel vetik alá a Jedi mestert. Az ifjú Kanan megrémülve menekül el, noha a 99-es klón haderő látszólag nem érzi azt a késztetést, hogy végrehajtsa a parancsot.