Rocky Balboa teljes film magyarul online

Rocky Balboa teljes film magyarul online

A film eredeti címe: Rocky Balboa teljes film magyarul online
Amerikai filmdráma, 102 perc, 2006

Rocky Balboa – online film tartalom

Miközben még mindig a múlt dicsősége után vágyódik, a korábban visszavonult Rocky úgy tervezi, hogy újra szorítóba lép néhány kisebb, helyi összecsapáson. Azonban a terv megváltozik, amikor Rocky elfogadja az aktuális nehézsúlyú világbajnok kihívását.

Most megtekinthető a Rocky Balboa teljes film magyarul online változata.

Bemutató dátuma: 2007. március 15.
Forgalmazó: InterCom

Rocky Balboa teljes film magyarul stáblista

Szereplők

Sylvester Stallone (Rocky Balboa)
Antonio Tarver (Mason Dixon)
Tony Burton (Duke)
Milo Ventimiglia (Robert Jr.)
A.J. Benza (L.C.)
Geraldine Hughes (Marie)
Burt Young (Paulie)

Alkotók

Rendező: Sylvester Stallone
Forgatókönyvíró: Sylvester Stallone
Zeneszerző: Bill Conti
Operatőr: Clark Mathis
Producerek: William Chartoff, Kevin King, Charles Winkler
Executive Producer: Sylvester Stallone
Vágó: Sean Albertson

Rocky Balboa teljes film kritika

A 2006-os Rocky Balboa egy lenyűgöző visszatérés a legendás Rocky-sorozathoz, amely méltó befejezést nyújt a karakter ikonikus történetéhez. Sylvester Stallone nemcsak a főszerepet alakítja, hanem írta és rendezte is a filmet, amelyben Rocky ismét az ökölvívás világában találja magát, annak ellenére, hogy már túl van a csúcson.

Az erősségek közé tartozik a film hangulata és a karakterek mélysége. Stallone megmutatja Rocky sérülékenységét, miközben továbbra is megőrzi az elszántságát, továbbá a kitartását. A történet magával ragadó és képes visszacsábítani a rajongókat a sorozathoz.

Azonban vannak olyan pontok, ahol a film kissé előre kiszámíthatóvá válik, ugyanakkor néhány karaktert nem fejlesztenek ki teljesen. Emellett a filmben található ökölvívós jelenetek közül néhány nem olyan dinamikus, mint a korábbi részekben.

Mindazonáltal a „Rocky Balboa” egy erős visszatérés a sorozathoz, amely megmutatja, hogy a kitartás bármilyen körülmények között győzelmet hozhat. A rajongók számára ez egy érzelmileg megrázó és emlékezetes utazás Rocky-szal, amely méltó befejezést nyújt az ikonikus karakternek.