Kung Fu Panda 4 teljes film magyarul online

Kung Fu Panda 4 teljes film magyarul online

A film eredeti címe: Kung Fu Panda 4 teljes film magyarul online
Amerikai-kínai animációs kalandfilm, 94 perc, 2024

Kung Fu Panda 4 – online film tartalom

Tavasszal visszatér a DreamWorks Animation fergeteges sorozatának legkülönösebb Kung-Fu mestere, csaknem egy évtized után. Bátor Sárkányharcosként már három halált megvető kalandot túlélt, most pedig a sors újabb feladat elé állítja: pihennie kellene. Azaz, hogy a Békevölgy szellemi vezetője legyen.

Néhány nyilvánvaló probléma adódik ezzel. Po annyit tud a szellemi vezetésről, mint a paleodiétáról, és sürgősen új Sárkányharcost kell találnia, hogy kioktassa, mielőtt átvehetné új, magas beosztását. De ami még rosszabb, Kaméleont, egy gonosz, nagy hatalmú varázslónőt is feltűnt a láthatáron, aki apró gyík létére bármilyen alakot fel tud ölteni. Kaméleon rávetette dülledt kis szemét a bölcsesség pálcájára, amivel az összes gonosztevőt megidézhetné, akiket Po korábban átküldött a szellemek birodalmába.

Po tehát segítségre szorul. Szerencsére – nagyjából – talál is egy ravasz, gyors eszű tolvajt, Zhen-t, egy pusztai rókát, vagyis korzakot, aki bár nagyon Po bőgében van, képességei felbecsülhetetlenek. Ha meg akarják védeni a Békevölgyet Kaméleon hüllőkarmaitól, akkor a komikus párosnak össze kell fognia. És miközben zajlanak az izgalmas és mulatságos események, Po rájön, hogy a hősök bizony a legváratlanabb helyeken teremnek…

Most megtekinthető a Kung Fu Panda 4 teljes film magyarul online változata.

Bemutató dátuma: 2024. március 21.
Forgalmazó: UIP-Dunafilm

Kung Fu Panda 4 teljes film magyarul stáblista

Szereplők

Awkwafina (Zhen)
Angelina Jolie (Tigris)
Seth Rogen (Mantis)
Jack Black (Po)
Jackie Chan (Majom)
Lucy Liu (Liu)

Alkotók

Rendező: Mike Mitchell
Társrendező: Stephanie Stine
Forgatókönyvíró: Glenn Berger, Jonathan Aibel
Vágó: Christopher Knights
Producer: Rebecca Huntley