Gran Turismo teljes film magyarul online

Gran Turismo teljes film magyarul online

A film eredeti címe: Gran Turismo teljes film magyarul online
amerikai akciófilm, 132 perc, 2023

Gran Turismo – online film tartalom

Azok a legvadabb álmok is valóra válhatnak, amelyek elég gyorsak, bátrak és szerencsések. Jann a autóversenyek világában él, számára csak a versenypálya létezik. Bátorsága, reflexei és ereje mind olyanok, melyekkel Max Verstappen Forma-1 világbajnok is rendelkezik. Valójában Jann a Gran Turismo videojátékban szorítja a kormányt. Azonban nem csak virtuálisan versenyez, hanem valós pályán is helytáll.

Számos versenyt nyer, és egy csapat versenyzőjévé választják. Egy profi versenyistálló menedzsere egy valódi autóba ülteti, majd igazi pályán versenyezteti. Jann-nak most a valódi életét kell feláldoznia a győzelemért. Most valósággá válhat az élete álma, és ő hajlandó mindent megtenni azért, hogy profi autóversenyző legyen.

A film alapja a legendás Gran Turismo játék, azonban a készítők hagyományosan egy kis csavart adtak a filmadaptációhoz: most egy bajnok játékos kerül a vad versenyek középpontjába.

Bemutató dátuma: 2023. augusztus 10.
Forgalmazó: InterCom

Most megtekinthető a Gran Turismo teljes film magyarul szinkronizált változata.

Gran Turismo – teljes film magyarul stáblista

Szereplők

David Harbour
Orlando Bloom
Geri Halliwell
Archie Madekwe
Djimon Hounsou

Alkotók

Rendező:Neill Blomkamp
Forgatókönyvírók:Jason Hall, Zach Baylin
Operatőr:Jacques Jouffret

Kritika

A színészek közül csak David Harbour emelkedik ki, ő ad némi színt és érzést a filmnek. A főszereplő, Archie Madekwe castingje sajnos nem volt sikeres, 193 centijével eleve hiteltelen pilótának tűnik, és játéka is gyengének hat.

A Gran Turismo filmadaptációjában minden adott volt egy jó alkotáshoz, és azoknak, akik könnyed, kiszámítható élményre vágynak, valamint rajonganak a technikai sportokért, valószínűleg nem okoz majd csalódást. A versenyek nagyrészt hatásosak, a játékhoz való hűség pedig üdítő. Azonban azok, akik már láttak több autós filmet, nem fognak újításokkal találkozni. A párbeszédek tele vannak sablonokkal, a karakterek egyszerű papírdarabok, és bár a koncepció érdekes, a sablonok és a túlzott érzelgősség lehúzzák az érzelmeket és a tétet belőle. Láthatóan Blomkampnak ez egy bérmunka volt, és ez nem fogja megreformálni a karrierjét. Azok számára, akik igazán erős autóversenyzős filmet keresnek, továbbra sem találnak jobbat a Hajsza a győzelemért és Az aszfalt királyai duónál.