Az apáca 2 teljes film magyarul online

Az apáca 2 teljes film magyarul online

A film eredeti címe: The Nun 2 ( Az apáca 2 online teljes film változat )
amerikai horror, thriller, 90 perc, 2023

Az apáca 2 online film tartalom

Egy francia lelkész rejtélyes és kegyetlen halált szenved el saját templomában. A nyomozás során kiderül, hogy nem csak őt ért hasonló sors. Valami sötét erő szabadult el, mely egyre több áldozatot követel. Csak Irene nővér (Taissa Farmiga) szembesült már egy ilyen hátborzongató és hatalmas démonnal a múltban. Az egyház most ismét rábízza az elképzelhetetlen feladatot, hogy nézzen szembe a gonosz démonnal. A démon azonban nem más, mint Irene egykori ellensége, Valak. Találkozásuk egy bentlakásos iskola falai között történik, ahol a lányok és nevelőik már mind a démon hatalma alatt állnak és veszélyben vannak. Senki sem biztos abban, hogy megúszhatja, senki sem tudja, ki lesz a következő áldozat. Irene félelmet érez, de mégis megpróbálja legyőzni azt, aminek látszólag nincs legyőzhető ellenfele.

A Démonok között sorozatának újabb része ez a film is, amely a 2018-as sikerfilm folytatása. Itt megtekinthető Az apáca 2 online teljes film magyarul beszélő változata.

Bemutató dátuma: 2023. szeptember 7.
Forgalmazó: InterCom

Az apáca 2 teljes film stáblista

Szereplők

Katelyn Rose Downey (Sophie)
Taissa Farmiga (Irene nővér)
Storm Reid
Bonnie Aarons – Az apáca
Anna Popplewell (Marcella)

Alkotók

Rendező: Michael Chaves
Forgatókönyvíró: Akela Cooper

Kritika

Az apáca folytatása valójában nem hagy kívánnivalót maga után, hiszen pontosan azt nyújtja, amit az első rész alapján elvártunk. Viszont ez nem feltétlenül egy dicséret, épp ellenkezőleg: kissé szégyenletes, hogy az alkotók miként próbálnak újra rókabőrt húzni a Démonok között-filmsorozatán. Azért legyünk igazságosak, némi frissítés és újítás ugyan bekerült a filmbe, néhány ijesztő pillanat jól megtervezett és kivitelezett, a fő helyszín és a démon története is rejt magában némi potenciált. Azonban az alkotók sokszor megelégedtek a középszerűséggel, sőt, helyenként a leegyszerűsített megoldásokkal, az önismétléssel és a műfajban már évek óta ismert klisékkel. Tehát, ha egy igazán jó démonhorrorra vágysz, az inkább várj tovább, mert még lesz mit nézni az ősz folyamán! Vagy tekintsd meg itt Az apáca 2 teljes film változatát online.