Az alkotó teljes film magyarul online

Az alkotó teljes film magyarul online

A film eredeti címe: The Creator ( Az Alkotó online teljes film változat )
amerikai sci-fi akciófilm, 133 perc, 2023

Az Alkotó online film tartalom

A jövőben emberek és mesterséges intelligencia seregei között dúl háború. Joshua, a különleges erőknél korábban szolgált, tapasztalt ügynök felesége eltűnésével küszködik, amikor rábízzák a küldetést, hogy felderítse és semmisítse meg az Alkotót. Az Alkotó egy rejtőzködő, fejlett építész-MI, aminek új fegyvere befejezhetné a háborút és az emberiség létét is. Joshua a válogatott csapatával az ellenséges vonalak mögé indul, az MI-uralta terület mélyére… ahol rájön, hogy a világpusztító fegyver, amit meg kell semmisítenie, valójában egy gyermek formájú mesterséges intelligencia.

Gareth Edwards, a 2014-es Godzilla és a Zsivány Egyes rendezője által alkotott nagyszabású, akciódús sci-fi thrillernek itt megtekinthető Az Alkotó online teljes film magyarul beszélő változata.

Bemutató dátuma: 2023. szeptember 28.
Forgalmazó: Fórum Hungary

Az Alkotó teljes film stáblista

Szereplők

John David Washington (Joshua)
Gemma Chan (Maya)
Ken Watanabe (Harun)
Sturgill Simpson (Drew)
Madaleine Yuna Voyles (Alphie)
Allison Janney (Colonel Howell)

Alkotók

Rendező: Gareth Edwards
Forgatókönyvírók: Gareth Edwards, Chris Weitz
Producer: Gareth Edwards, Kiri Hart, Jim Spencer

Kritika

Az alkotó világépítés kezdeti montázsa ügyesen van megoldva, az azt követő jövőkép üressége mindent lerombol. A konfliktusok és magyarázatok ad hoc módon jelennek meg, és a gépek, habár érzelmekkel rendelkeznek, azoknak semmi valóságos szerepe nincs a történetben. Az egész felvezetés egy gyermekmentő hadműveletté redukálódik, és bár a futurisztikus környezet látványos, nem menti meg az összképet. A dráma giccsessé válik az utolsó harmadban, és a zárás nem hoz megoldást, noha úgy próbálják beállítani Edwardsék

A filmnek valószínűleg meglesz a maga közönsége a szetting, az operatőri munka és a vizuális megjelenítés kifogástalan volta miatt. Az alkotó elfogadható akciófilm egy jövőben játszódó környezetben, de a dráma sekélyes, a sci-fi pedig elcsépelt és kidolgozatlan. Bár a rendezés korrekt, tartalmilag 30 évvel lemarad. Kár érte, mert potenciálisan jó lehetett volna, de ez az alkotás valahogy szertelenül lett összeállítva. A kritika ellenére itt megtekintheted Az Alkotó teljes film online változatát.