Apádra ütök teljes film magyarul online

Apádra ütök teljes film magyarul online

A film eredeti címe: Apádra ütök teljes film magyarul online
Amerikai vígjáték, 108 perc, 2000

Apádra ütök – online film tartalom

Greg Beckur elérkezettnek látta az időt, hogy feltegye a nagy kérdést szerelmes barátnőjének, Pamnek. Ám ahogy éppen készült a lánykéréssel, egy telefonhívás félbeszakította a pillanatot. Pam húga volt a vonal túloldalán, és közölte, hogy férjhez megy. Ez a hír rádöbbentette Greget arra, hogy Pamela kezéért a félelmetes Jack Byrneson, Pam apján keresztül vezet az út.

Amikor New Yorkba utaztak Pam húgának esküvőjére, Greg úgy érezte, hogy ez a megfelelő alkalom a lánykérésre. Ám minden fordulat, ami csak balul üthetett ki, úgy is történt. Amikor megérkeztek a szülők festői otthonába, Greg egy látszólag tökéletes család fogadására számított: szerető férj és feleség, imádott gyermekek, sőt még egy macska is volt a képben. Ám Jack, a nyugdíjas műkertész, egy tekintélyt parancsoló figura volt, és Greg szemében semmi sem volt elég jó Pam számára.

Greg, aki a feszült helyzetekben száraz humorral próbálta oldani a helyzetet, gyorsan rájött, hogy Jack nem éppen a legmegnyerőbb típus. A tény, hogy Greg macskagyűlölő, ápolóként dolgozik és vezetékneve (Beckur) sem volt túl szokványos, csak tovább bonyolította a helyzetet. Bár Greg mindent megtett, hogy jó benyomást keltsen, a hétvége rosszul indult azzal, hogy a reptéren elvesztette csomagját, és ettől kezdve egyik hajmeresztő katasztrófa követte a másikat.

Most megtekinthető a Apádra ütök teljes film magyarul online változata.

Bemutató dátuma: 2001. január 25.
Forgalmazó: UIP-Duna Film

Apádra ütök teljes film magyarul stáblista

Szereplők

Ben Stiller (Greg Beckur)
Robert De Niro (Jack Byrnes)
Teri Polo (Pam)
Blythe Danner (Dina)
Jon Abrahams (Denny)
Owen Wilson (Kevin Rawley)

Alkotók

Rendező: Jay Roach
Írók: Greg Glienna, Mary Ruth Clarke
Forgatókönyvíró: James Herzfeld, John Hamburg
Zeneszerző: Randy Newman
Operatőr: Peter James
Producerek: Robert De Niro, Jay Roach, Jane Rosenthal, Nancy Tenenbaum
Executive Producer: Steven Spielberg
Vágó: Jon Poll