A védelmező 3. teljes film magyarul online

A védelmező 3. teljes film magyarul online

A film eredeti címe: A védelmező 3. teljes film magyarul online
amerikai akciófilm, thriller, 90 perc, 2023

A védelmező 3 – teljes film tartalom

Robert McCall (Denzel Washington) egykor a kormány szolgálatában álló, megingathatatlan profi volt, aki az erőszak minden formájának a metere. Most azonban visszavonult, és nyugodt nyugdíjas életet próbál élni, de belső furdalást érez. Az évek során rájött, hogy hivatása alatt olyan dolgokat vitt végbe, amelyek a „jó ügyet” szolgálták, de most már látja, hogy ezek szörnyű dolgok voltak.

A bűntudat enyhítésének egyetlen módja van számára: az ártatlanok védelme. Mindent megtesz azért, hogy bármilyen eszközzel megvédje az arra rászorulókat, bármilyen kockázattal is járjon.

A harmadik részben egy leszámolás után Dél-Olaszországban talál otthonra, ahol a helyiek melegen fogadják. Végre úgy érzi, mintha hazaérkezett volna. Ám hamarosan rájön, hogy az idill csak felszínes, mivel a maffia szorongatja az embereket. Robert ebben a helyzetben rájön, hogy nincs más választása: ismét ki kell állnia azokért az emberekért, akik gyengék, kiszolgáltatottak és ártatlanok. Magányosan néz szembe a maffiával, de ilyen helyzetekben érzi magát igazán otthon.

Itt megtekinthető a Védelmező 3 teljes film magyarul beszélő online változata.

Bemutató dátuma: 2023. augusztus 31.
Forgalmazó: InterCom

A védelmező 3 – online film stáblista

Szereplők

Denzel Washington
Dakota Fanning
Sonia Anmar
David Denman

Alkotók

Rendező: Antoine Fuqua
Forgatókönyvíró: Richard Wenk
Látványtervező: Naomi Shohan
Operatőr: Richard Robertson

Kritika

Könnyen lehetett volna, hogy egy műfaji klasszikus születik, de amikor a rendező ismeretlen terepre tévedt, csak a legnyilvánvalóbb stíluseszközöket alkalmazta (Robert visszaemlékezéseinek ábrázolására, Dakota Fanning karakterére és az egész családi szál). Ráadásul a befejezés is túlságosan konzervatív lett, így a sorozat nem kapott kielégítő lezárást, ahogy az az első vagy a második rész esetében sem történt.

Robert McCall vágyott a megváltásra, szó szerint és átvitt értelemben is, és a film záró jelenete alapján ez majdnem sikerült neki. Egy mélyen vallásos és összetartó közösség fogadta be, de múltbeli cselekedetei még mindig bántják.